Home Produse Service Oferta Galerie Contact
Despre noi

METRON EST SRL este o societate romaneasca cu capital privat, prezenta pe piata din anul 2005. Experienta noastra acumulata in decursul acestor ani ne permit sa va oferim o gama variata de produse si servicii.

METRON EST SRL comercializeaza in Romania o gama complecta de echipamente si utilaje pentru service, tinichigerii, vopsitorii profesionale, vulcanizari (service roti) si spaltaorii auto, produse de renumite firme europene. Printre acestea le putem enumera pe cele mai reprezentative in domeniu: RABOTTI, TECNOTEST, IVAT, PALINAL, OMCN, SIRIO, SICE, FASEP, SIMPESFAIP, ELSEA, ZAVAGLI-EUROLIFT, MONDIAL LIFT, SPIN, ECODORA, APAC, DECA, ELETTRO-CF, RED, AER SERVICE, FUTURE, FI-TIM, COIRO, FINI, DARI, FIAC, AIRTEC, GIS, USAG, PASTORINO, COMEC, MUNDIAL CASARTELI, SFERA LINE, MAGIDO, LAUNCH, WALMEC, VEFIM, ZECA, FASA-LAVOWASH, WASH MATIC, etc.

Relatiile noatre comerciale cu cei mai importanti producatori in domeniu din Europa ne permit sa va oferim produse de calitate si servicii de un nivel cat mai ridicat.

Compania noastra a crecut in fiecare an, oferind echipamente si servicii care au satisfacut toate cerintele exprimate de clientii nostri. In acest sens va asteptam cu o solicitare din partea dumneavoastra cu echipamentele de care sunteti interesati iar noi vom incerca sa va oferim cele mai bune produse care sa corespunda exigentelor dumneavoastra din punct de vedere al calitatii si al pretului.

METRON EST SRL asigura clientilor urmatoarele servicii:
-consultanta in vederea realizarii unui service auto
-vanzare si livrare de echipamente
-instalare, punere in functiune echipamente si instruire personal
-service in garantie si post-garantie pentru echipamentele vandute
-servicii de montaj, reparatie si intretinere pentru majoritatea echipamentelor prezente pe piata romaneasca
- revizii periodice
- calibrare la echipamenele ce necesita, si suport pentru a se obtine buletine pentru verificati metrologice.

Echipa noastra de va raspunde in cel mai scurt timp, oricaror solicitari venite din partea tuturor clientilor. Pregatirea echipei noastre tehnice garanteaza o calitate a serviciilor oferite catre clienti.

Parteneri


Webmaster: Korekt Design SRL | Aplicatie interactiva realizata (C) Alioth Software